صمغ عربی

BOOK THIS TREATMENT

Spa Days

BOOK THIS TREATMENT

صمغ عربی یا صمغ آکاسیا صمغی طبیعی است که از دو گونه آکاسیا به نام‌های سنگالیا سنگال (Acasia senegal) و واچلیا سیال (Acasia seyal) استخراج می‌شود. از صمغ عربی در صنایع غذایی به عنوان «پایدارکننده» و در صنعت چاپ به عنوان روان‌کننده در انواع خاصی از جوهر برای چاپ و ساختن آبرنگ و گواش استفاده می‌شود.[۱]

از این صمغ در گذشته استفاده‌های زیادی می‌شده از جمله به عنوان تغییر میزان گرانروی جوهر مرکب. صمغ عربی ترکیب پیچیده‌ای از ساکاریدها و گلیکوپروتئین‌ها است که مهم‌ترین خواص صمغ از این ترکیب‌ها می‌باشد. این صمغ خوراکی است.

  • صمغ عربی یکی از ترکیبات مهم شربت نوشابه است.
  • در آبنبات و البته در آدامس استفاده می‌شود.
  • در نقاشی از آن به عنوان یک مادهٔ چسبنده در آبرنگ استفاده می‌شود.
  • در صنعت چاپ و داروسازی و لوازم آرایشی نیز از آن استفاده می‌شود.
  • یکی از ترکیبات مهم واکس نیز صمغ عربی است.
  • مادهٔ چسبندهٔ تمبرهای پستی نیز از این صمغ است.
  • در سیگارسازی نیز به عنوان چسبندهٔ کاغذ سیگار استفاده می‌شود.

۸۰ درصد صمغ عربی در سودان تولید می‌شود.

در زمان های بسیار قدیم افراد در جنگل ها برای تمیز کردن دندان ها از نوعی صمغ عربی استفاده می کردند. به نظر می رسد که صمغ عربی به شکل پودر می تواند به عنوان یکی از مواد اصلی برای خمیر دندان های گیاهی مورد استفاده قرار بگیرد، آنها نسبتا نرم و خیلی ساینده نیستند و حتی می تواند در خمیر دندان های تجاری نیز گنجانده شوند.

Gum Arabic
0%
تخفیف ویژه

همین حالا با کارشناسان ما تماس بگیرید و از شرایط ویژه خرید محصولات با خبر شوید.

هنوز نظری ثبت نشده،نظر خود را ثبت کنید!


افزودن نظر

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *